Печат

solar-stormСвръхсекретна екстрасенска програма за научни излседвания на ЦРУ и американската армия е имала за цел да използва таланта на внимателно подбрани медиуми, които са имали задача да разкриват събитията и действията по време на военни атаки. Една от основните идеи на САЩ всъщност е да се предпазят от еветнуална ядрена война.

След дълги години на функциониране, вместо медиумите наистина да съобщят за очаквана ядрена война, те с ужас установяват, че това, което са виждали в бъдещето всъщност е поредица от силни слънчеви изригвания, които ще сложат край на живота на нашата слънчева система.  

Обикновено, хората вече не вземат такива предупреждения сериозно, но това, което отличава тази прогноза от другите е, че медиумите имат славата на абсолютно точни по отношение на световно признати бедствия и събития. В действителност, има много предсказания, които са били първончално обявени по националното радио и в телевизионния ефир, и които вече са в световната история и са се случили точно така, както са били предсказали и самите екстрасенси. Едни от тези трагични истории всъщност са ядрената катастрофата в Япония и опустошителното земетерсение в Индонезия с магтнитуд 9.0 по Рихтер.

Всяка година излизат различни версии за края на света. Дали да им вярваме или не, това всеки човек индивидуално избира. Може би истината за края на света е не толкова да търсим източниците извън нашата планетарна орбита, а да погледнем по-скоро на ниво човек и неговото отношение към природата. - бел. авт.

Изгледайте видеото. (интересно е!) 

*в случай, че имате нужда от превод, моля обърнете внимание на бутона "CC" в долния десен край на самия видео екран и задайте превод на Български.