nlo lomНеидентифициран летящ обект се е появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града.

Извънземният кораб е бил заснет да се рее в небето в следобеда на 25 Ноември, 2012г. Голямо светещо кълбо увиснало над къща на улица "Кубадин" 22 в крайдунавския град и три часа кръстосвало двора. НЛО-то пулсирало и меняло формата си, разказват очевидци. В електрозахранването и телевизионните предавания в района настъпили смущения, а обитателите на близките домове усетили силно главоболие и тежест.

 

"Видях през прозореца нещо като светеща мъгла, усетих силна болка в слепоочието и тежест, която ме притискаше. Успях да стане от леглото, чак когато петното изчезна. Ама не се уплаших, извънземните са по-умни от нас!", разказва 71 годишната баба Томица. Нейният син Илия Лилов (39 г.), който работи като охранител, по-късно прегледал записите на камерите край къщата си и открил заснетото НЛО. Съседи и познати също са изгледали кадрите и са убедени, че извънземен кораб е посетил квартала им. "Готов съм да предам записите на Института по космически изследвания към БАН", казва мъжът.

Репортажът по bTV вижте ТУК!

Любопитно

Малцина знаят, че медузите - това са изгубените контактни лещи на кашалотите!:-)

Вход

Hypercube

Rotating Hypercube